MiVision HealthCare doo

Prof. dr Dragana

Đilas

Ekspert za dojku

CENOVNIK

Mamografija
4.200,00 din

Ultrazvuk dojki
4.200,00 din

Magnetna rezonanca (MRI) dojki
5.700,00 din

PDV nije obračunat po osnovu Člana 33. stav 1 i 2 zakona o PDV-u.

Napomena:

Kada nalaz bude gotov dobićete obaveštenje putem SMS poruke i elektronskom poštom. Da bi Vam nalaz bio izdat, nakon obaveštenja potrebno je da izvršite uplatu po parametrima koje ćete dobiti u elektronskoj pošti.

Lekar zadržava pravo da odluči da li je u mogućnosti da izda drugo mišljenje na osnovu nalaza i snimaka koje ste poslali.

Biografija

Dragana Đilas je zaposlena na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici od 01.10.1996. godine.

Naredne godine je započela specijalizaciju iz Radiologije, a specijalistički ispit je položila 2001. godine sa odličnom ocenom. Poslediplomske studije iz Radiologije je upisala 2001. godine u Novom Sadu.

Magistarski ispit iz oblasti magnetnorezonantnih karakteristika limfomske infiltracije koštane srži kičme je odbranila 2002. godine, a doktorsku disertaciju iz oblasti magnetnorezonantnih karakteristika tumora mekih tkiva 2004. godine.

U zvanje asistenta pripravnika je izabrana 2001. godine, u zvanje asistenta 2005. godine, a u zvanje docenta na predmetu Radiologija 2009. godine. Studenti su ocenili njen rad sa najvišim ocenama.

Stručna usavršavanja

Stručno se usavršavala na Univerzitetskoj klinici u Hajdelbergu u Nemačkoj, kao i na kongresima i školama magnetne rezonance u Evropi i Americi.

Učestvovala je u pisanju 10 radova sa Sci liste, a u 3 rada je prvi autor. Autor je brojnih poglavlja u nacionalnim monografijama i udžbenicima. Takođe je autor poglavlja “Breast Chepter” u: „Abdominal-Pelvic MRI“,urednika R.Semelke, koju je izdao Wiley u SAD 2010. godine.

Urednik je knjige “Womens Imaging: MRI with multimodality correlation” izdatoj u Americi 2014.godine.

Osnivač je i predavač u Školi za dijagnostiku dojke i interventne procedure u Novom Sadu od 2008. godine.

Predavač je po pozivu na domaćim kongresima, na Evropskom Konkresu Radiologa u Beču, kao i u Evropskoj školi magnetne rezonance dojke.

Dr Đilas se od 2004. godine bavi dijagnostikom karcinoma dojke i u Poliklinici Consilium u Novom Sadu.

Osnivač je i predsednik Senološkog udruženja Srbije.

Udata je i majka troje dece.

Specijalnosti

  • Mamografija
  • Magnetna rezonanca dojki
  • Ultrazvuk dojki