Najčešće postavljena pitanja

Ne morate da dobijete dozvolu od Vašeg doktora. Mi nećemo kontaktirati Vašeg lekara niti mu slati kopiju Vaših poverljivih izveštaja, osim ako Vi to ne zahtevate od nas.

MI VIsion HealthCare predstavlja mrežu najboljih srpskih lekara velikog broja medicinskih specijalnosti i subspecijalnosti obučenih u vodećim medicinskim ustanovama. Mnogi od naših lekara su dodatno edukovani i mnogi imaju dodatne sertifikate u određenim subspecijalnostima. Naši radiolozi Vam nude ekspertizu u više subspecijalnosti uključujući neuroradiologiju, muskuloskeletnu radiologiju, digestivnu radiologiju, radiologiju hitne medicine, pedijatriijsku radiologiju, PET/CT onkoloških slika kao i srčanu CT angiografiju (CT koronargrafiju).

Svaki od naših lekara sam određuje cenu svoje usluge, koja se može videti na profilu izabranog lekara, ili tima lekara.

Naša tehnička podrška je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Predstavnici korisničkog servisa će odgovoriti na Vaša pitanja ili Vas povezati direktno sa radiologom koji vodi Vaš slučaj.

Naši procesi i tehnička infrastruktura garantuje sigurnost poverljivih podataka.

 • Imate digitalnu kopiju Vašeg snimka, ali radiološki izveštaj nije dostupan,
 • Izveli ste snimanje izvan Srbije,
 • Raskorak između kliničkih i radioloških nalaza,
 • Verujete da je izveštaj nije tačan,
 • Izveštaj nije dovoljno detaljan,
 • Želite da nalaz tumači subspecijalista,
 • Izveštaj je kontradiktoran,
 • Izveštaj ne odgovara na klinično pitanje,
 • Izveštaj ne pravi poređenje sa prethodnim pregledima,
 • Da biste dobili drugačiju perspektivu tj drugo mišljenje,
 • Da dobijete generalnu kvalitetnu proveru i da se osigurate da se ste dobili najtačniju dijagnostičku procenu.

Najlakši i najbrži način je da koristite naš siguran Upload Service. Takođe možete učitati originalni izveštaj kao i izveštaje sa ranijih snimanja. Možete postavite slike iz bilo kog digitalnog izvora, uključujući CD, DVD, fleš disk, hard disk ili clouda.

U zavisnosti od Vaše lokacije, Vaše dostupnosti ili Vaše sposobnosti da putujete, Vaša dostupnost visoko specijalizovanim ustanovama za negu može biti ograničena. Nas portal Vam omogućava da stupite u kontakt sa našim lekarima bez obzira na ove barijere. Pored toga, većina radiologa i centara za radiologiju ne pružaju pogodnu usugu za drugo mišljenje.

Naši radiolozi će tumačiti Vaše snimke i izdati detaljan, informativan i definitivan (kada je to moguće) pisani izveštaj na osnovu Vaših nalaza. Mi ćemo napraviti posebne preporuke za dalje akcije, odnosno praćenja daljih ispitivanja.

Alternativno Vašu medicinsku dokumentaciju (CD, DVD, USB, RTG film i drugo) nam možete poslati poštom.

Za preglede čija je cena veća od 5.000 RSD mi snosimo troškove slanja Post Expres-om.

Ukoliko niste dobili radiološke snimke, Vaše je pravo da ih tražite od ustanove gde je urađen pregled, bilo u obliku RTG Filma ili u digitalnoj formi.

Prosečno vreme izdavanja drugog medicinskog mišljenja iznosi 3 dana. Ukoliko lekar koga ste izabrali nije u mogućnosti da Vam izda mišljenje u ovom roku, bićete o tome obavešteni u roku od 24h od prijema Vašeg zahteva.

Apsolutno. Drugomisljenje.rs Vam pruža mogućnost jedne besplatne konsultacije sa specijalistom koji Vam je izdao drugo mišljenje. Potrebno je da pošaljete mejl na info@drugomisljenje.rs, sa naznakom „Dodatna konsultacija“ i obavezno priloženom kopijom Vašeg dobijenog drugog medicinskog mišljenje.

Napominjemo da naši lekari ne mogu da formiraju doktor-pacijent odnos preko telefona, a pošto ne znaju Vašu punu medicinsku istoriju, sve konsultacije su opšteg karaktera i služe samo kao mišljenja. Iz tog razloga se preporučuje da razgovarate sa svojim lekarom u vezi konačnih opcija lečenja i preporuka.

Pitajte nas

Ako niste našli adekvatan odgovor slobodno nam postavite pitanje koje god da vas zanima. U najkraćem mogućem roku, neko od naših lekara će Vam odgovoriti.

Hvala!